Išimtis.

Nesu ir nebuvau aštraus maisto megėja. Truputį aštresnio – gal, bet aštraus ne.

Todėl toks dalykas kaip įvairūs ‘chili’ mano valgiaraštyje tikrai neatsiranda.

Bet…….kai aš pamačiau šį ‘chili’, tai kaip mat nusprendžiau – gaminsiu.

Gal dėl šviesios spalvos, gal dėl vištienos, o gal dėl vos ne kreminės konsistencijos.

White Chili

Skonis 9/10

Naudojau ‘Jelapeno paprikas’. Pačios autorės pastabose yra pasakyta, kad naudojant šios rūšies paprikas, jų reikėtų dėti per pus mažiau negu nurodyta recepte. Aš viską dar geroooooookai pamažinau. Tikrai gerokai.

Gal tokiu atveju, patiekalo jau ir nebūtų galima vadinti ‘Chili’, bet man gerai.

Gerai, kad jis buvo lengvai aštrus, kad buvo skanu valgyti, kad buvo įmanoma valgyti. Grietinė ir grietinėlė beabejo viską pašvelnina, sujungia ir ‘Chili’ padaro kiek labiau tirštesnį negu sriubą.

Reklama
Išimtis.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s