Makaronai.

Pripažinkime, kad tokie pietūs, kurie būna ir skanūs, ir pagaminti užtrunka 15-20 min., tikrai yra labai geras dalykas. Gėris tiesiog.

Gamindama jau įsivaizdavau, kaip čia rašysiu, kad citrinos žievelė ten labai ne į temą…bet ji man nelabai ir trukdė. T.y. ji man visai netrukdė.

Taigi, mano numylėtieji makaronai. Vėl.

Makaronai su faršu ir pupelėmis
Šaltinis : ‘Virtuvės paslaptys’

200 g spagečių
aliejau
druskos
didelio svogūno
200 g naminio faršo
faršo prieskonių
1/2 stiklinės pomidorų padažo
3 valg. š. konservuotų raudonųjų pupelių
3 pomidorai
citrinos žievelė
svogūnų laiškai ( kurių nenaudojau )

Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti svogūną, sudėti maltą mėsą, pabarstyti prieskoniais ir maišant ant vidutinės ugnies kepti apie 5 min. Sudėti pomidorų padažą, nuvarvintas pupeles ir dar kepinti kelias minutes.
Pomidorus supjaustyti mažais kubeliais, citrinos žievelę supjaustyti juostelėmis, o svogūnų laiškus tiesiog susmulkinti.
Spagečius sudėti į dubenėlį, užpilti pupelių ir mėsos padažo. Apdėti pomidorais bei pabarstyti citrinos žievele ir svogūnų laiškais.

Skonis : 9/10

Pirma aš kiek kritiškai žiūrėjau į šį patiekalą, bet galų gale nusprendus jį išmėginti, aš tikrai nenusivyliau. Skonis aiškus, citrinos žievelė duoda kiek egzotikos ( kas atrodo, jog nevalgai rimto pietų patiekalo ), o pupelės man iš viso kiek salstelėjusios net pasirodė, kas man patiko.
Patiekalas lengvai pagaminamas ir savo tekstūra taip pat neapkrauna skrandžio.

Advertisements
Makaronai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s