Mėtinė grietinėlė su abrikosais.

35 laipsnių likeris yra kiek per stiprus ruošti desertams – pasakė Diana ir susimąstė.

Taip, per stiprus. Ypatingai, jeigu jį maišysime su grietinėle ir tikėsimės išgauti labai lengvą ir maloniai gaivų saldumą. Per stiprus.

Mėtinė grietinėlė su abrikosais
Šaltinis : Velykų valgiai 2005

skardinė konservuotų abrikosų/persikų
200 g grietinėlės ( 35 proc. riebumo )
pakelis vanilinio cukraus
pakelis grietinėlės standiklio
1 – 2 valg. š. mėtų likerio
3 valg. š. kukurūzų traškėsių

Abrikosus supjaustyti kubeliais ir išdėlioti į 3 aukštas taures.
Grietinėlę atšaldyti ir plakti įmaišant vanilinį cukrų, grietinėlės standiklį ir mėtų likerį.
Sutištėjusią grietinėlę sukrėsti ant abrikosų ir papuošti šaukštu traškėsių.

Skonis : 7.5/10

Kaip ir sakiau, likeris pas mane per stiprus, todėl nelabai maloniai kontrastavo su saldžia grietinėle.

Advertisements
Mėtinė grietinėlė su abrikosais.

3 komentarai “Mėtinė grietinėlė su abrikosais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s