Ryžių pudingas rytui.

Ir aš paskelbiu, jog tai ( man rodos ) pirmasis ryžių pudingas, kurį aš išsisaugau.
Kuriam sakau taip.

Veneciškas ryžių pudingas

Skonis: 9.5/10

Viskas tikrai netgi laaaabai neblogai. Pudingas saldus, švelnios kreminės konsistencijos ir tiesiog fantastiškai kvapnus.
Kiekvienam siūlau iš pačio ryto namus užpildyti šiuo kvapu ).
Razinos suteikia visam pudingui gaidelę, todėl monotoniškas jis neatrodo. Užbaigtas.
Vienintelis minusas, kad razinų man pasirodė kiek daugoka. Bet tai pataisoma ).

Ačiū recepto publikatorei.

Reklama
Ryžių pudingas rytui.

6 komentarai “Ryžių pudingas rytui.

  1. Diana sako:

    Būna kelių rūšių )
    Parduotuvinis. Dažniausiai milteliai, kurie gaminami kartu su pienu. Gaunasi kreminės konsistencijos masė. Taip pat retkarčiais parduodama jau padaryta. Žodžiu – kremas.
    Kepamas orkaitėje, pvz.: duonos, pyrago ar kitokie pudingai kažkuom primena pyragus. T.y. tai jau nebe skysta masė.
    Ryžių pudingas ( daugiau kol kas į galvą kiti neateina ), kreminės konsistencijos saldi košė ).

  2. o aš vat pasiguosiu… mano paskutinis bandymas gaminti ryžių pudingą baigėsi visišku fiasko… o turėjo būti tokio dieviško skonio, tiek ten gėrybių buvo prikrauta, tiek maišyta ir maišyta… kaltas, greičiausiai, kokosų pienas, kuris kažkokiu būdu buvo itin šlykštaus skonio… visaip bandžiau jį užgožti, bet kur tau… teko viską driumpinti lauk…
    o tamstos tokios gražios konsistencijos , atrodo , kad skonis turi būti šilkinis…

  3. Diana sako:

    Siūlau išbandyti ir manau, kad tikrai nenusivilsite )

    Pati dar turiu poros ryžių pudingų receptus ( ir abu, jei neklystu, gaminami naudojant kokosų pieną).

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s