Viščiukas.

Keptas viščiukas su traškia garstyčių plutele

Skonis: 9.5/10

Garantuotai viena geriausių vištų, kurias teko kepti.
Ir ne tik man taip pasirodė.
Mėsa minkšta, pati vištiena ( o jei tiksliau, tai jos odelė ), tikrai ryškaus skonio.

Juk tokia ji ir turi būti.

Reklama
Viščiukas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s