Biscotti

Biscotti su spanguolėmis ir riešutais
Amaretto Biscotti with cranberries and pistachio

2 1/2 stiklinės miltų
2 arb. š. kepimo miltelių
1/2 arb. š. druskos
125 g sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė cukraus
2 dideli kiaušiniai
1 1/2 arb. š. Amareto
1/2 stiklinės džiovintų spanguolių
1/2 stiklinės gliaudytų, nesūdytų pistacijų ( naudoju lazdyno riešutus)

Orkaitė – 180C.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir druska.
Sviestą ištrinti su cukrum iki purumo. Įmaišyti kiaušinius, Amaretą. Įmaišyti miltų masę, spanguoles ir pistacijas.
Drėgnomis rankomis tešlą padalinti į dvi dalis ir ant kepimo popieriumi ištiestos skardos suformuoti du ‘kepaliukus’.
Kepti 22-25 min., kol bus gražaus auksinio atspalvio.
30 min. ištraukus aušinti. Supjaustyti riekelėmis.
Biskočius aušinti iki 150C įkaitintoje orkaitėje maždaug po 15 min., kiekvieną pusę ( atidžiai juos stebėkite ).

Skonis : 10/10

Nors ir negavau AMARETO biskočių.
Su tokiu kiekiu likerio, tai jokio skirtumo, pilate jį ar ne. Amaretu jie net nekvepia, bet yra tikrai puikūs.
Mama irgi pripažino, kad šį kartą biskočiai labai pavykę.
Jokio dominuojančio skonio, jokių ypatingų prieskonių. Saldūs, traškūs biskočiai su spanguolėmis ir lazdyno riešutų gabaliukais.

Reklama
Biscotti

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s