Paprikų ir grybų sriuba

Grybų ir paprikų sriuba
Šaltinis: Mano namai: Geriausi receptai

50 g sviesto
2 svogūnų
2 raudonų paprikų
200 g konservuotų pupelių
400 g apvirtų įvairių grybų
1 1/2 l vandens
2 valg. š. pomidorų tyrės
2 arb. š. sojos padažo
100 ml grietinėlės kavai
2 valg. š. miltų
400 ml virtų ryžių
druskos, pipirų
šviežių krapų, petražolių

Susmulkinti svogūnus, 2-3 minutes troškinti juos svieste. Sudėti susmulkintas paprikas, pupeles ir grybus, troškinti dar 3-4 min.
Supilti vandenį, pomidorų tyrę ir sojos padažą. 10 minučių virti neaukštoje temperatūroje.
Grietinėlę sumaišyti su miltais ir supilti į sriubą, nuolat maišant. Pabaigoje sudėti virtus ryžius. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais, virti dar 2-3 min.
Patiekiant užbarstyti smulkintų krapų ir petražolių.

Skonis : 9/10

Ką aš nusprendžiau sekančią dieną.
Ji ganėtinai soti, daržovių daug ir įvairių. Kaip ir rodos kažkokia vienijanti ‘tema’ taip pat yra.
Nepasakyčiau, kad kažkas ypatingo, bet kaip sriubą pietums aš ją užskaitau ( ko vakar, beje, dar nedariau ).

Reklama
Paprikų ir grybų sriuba

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s