Pieniško šokolado ir irisų pyragaičiai

Kaip ir didelės problemos, kai man paskambina ir paprašo surasti keksiukus, kuriuos reikia skubiai iškepti, neiškyla.
Bet pas mane viskas planuojama.
Nors, tuo pačiu metu galiu taip pat pasisakyti ir už spontaniškumą.

‘Diana’ reikia keksiukų, kuriuos mažoji pati, be tavo ypatingos pagalbos galėtų padaryti’.
Bus padaryta. Tai yra… surasta. Taip.

Pieniško šokolado ir irisų pyragaičiai
Milk Chocolate Toffee bars

125 g sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė rudojo cukraus
1 didelis kiaušinis, kambario temperatūros
2 arb. š. vanilės ekstrakto
1 1/4 stiklinės miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
1/4 arb. š. druskos
1/2 stiklinės pieniško šokolado gabaliukų
1/2 stiklinės irisų gabaliukų

Orkaitė – 180C.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Mikseriu išplakti sviestą su cukrumi iki purios, vientisos masės. Plakant sudėti kiaušinius ir vanilę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Plakant nedideliu greičiu sudėti miltų mišinį. Įmaišyti šokolado ir irisų gabaliukus.
Tešlą sudėti į formą, išlyginti ir kepti 35-40 min.
Ataušinti ir supjaustyti.

Skonis : 8.5/10

Juos lengva padaryti, jie tikrai yra skanus valgyti. Ypatingai neprikabiems valgytojams.
Bet, jie yra ganėtinai greitai kietėjantys. Be to, viršuje susidaro traškus pyragaičių sluoksnis, kuriame, bent jau aš jaučiau rudojo cukraus granules. Tai kliuvo.
Saldūs ir lipšnūs, ką kai kurie gali vertinti netgi teigiamai.

Reklama
Pieniško šokolado ir irisų pyragaičiai

Vienas komentaras “Pieniško šokolado ir irisų pyragaičiai

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s