Apelsinų šerbetas

Massive production.
Jaučiu, tarsi mano tinklapis kai koks fabrikas gamina tuos receptus.
Tuo tarpu, kai kai kurie blogai įkelia po vieną, ar du receptus į savaitę, tai aš juos varau vos ne kiekvieną, daugiausia, kas antrą dieną.
Massive production.

Ir kažkodėl man tikrai parūpo, kaip visgi skaitantieji vertina visa tai. Bendrai. O gal ir turi kokių nors pasiūlymų, ar pastabų, kas tikrai būtų įdomu išgirsti.

I’m free for your suggestions ( taip man rodos yra sakoma ).

Apelsinų šerbetas
Šaltinis: Virtuvė 2009 nr 7

600 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių
100 g miltelinio cukraus
1 arb. š. trinto geltonojo apelsinų žievelės sluoksnio
25 ml citrinų/apelsinų likerio

Apelsinų sultis sumaišyti su cukrumi, žievele ir likeriu. Supilti į metalinę skardelę, uždengti plėvele ir dėti į šaldiklį.
Kai masė pradės stingti, permaišyti ją šakute ir vėl šaldyti 3-4 valandas
Patiekti stiklinėse.

Skonis: 9/10

Kadangi sultys nėra skiedžiamos vandeniu, tai skonis labai ryškus ir konkretus, kas yra didis pliusas.
Pati ta alternatyva karštą vasaros dieną.

Apelsinų šerbetas

7 komentarai “Apelsinų šerbetas

  1. Ramune sako:

    oi, as tai skaitau, bet dazniausiai nieko nerasau:) bet ziauriai megstu si bloga, o delto, kad cia irasai tokie dazni ir pernelyg nenusaldinti, jis mano favorituose:) keep going( atrodo taip sakoma:))

  2. Man irgi patinka tavasis blogas ir komentarai su kas pavyko, kas ne. Labai padeda atsirinkti. Taip ir toliau.
    P.S. Ir dar baltai pavydžiu, kad kasdien vis kažką naujo išbandai. Nejaugi nespaudžia nei darbai, nei mokslai?

  3. oi tik daryk daryk kaip anksciau ! as skaitau kiekviena diena visus blogus… man patinka pasisemti ideju, tuo labiau pati stengiuos kiekviena diena gaminti ir deti i bloga. Nebutinai viskas turi idealiai ir nepakartojamai buti, gi uztenka ir ideju pasirinkti 🙂
    Forelle na spaudzia mane darbai, bet … virtuve energijos duoda 🙂

  4. Man tai patinka, kad dažni įrašai. Mielai pati dažniau rašyčiau, bet dažniausiai arba atrodo neskaniai arba nėra fotiko. Taip pusė gaminių ir lieka sąraše “pagaminti dar syk“…

  5. Diana, tavo blogą, dažną rašymą, rašymo stilių ir receptus labai vertinu. Ir 100% pasitikiu tavo skoniu. Taigi, kol gali ir nori – nieko nekeisk. Labai prašau. 🙂

Palikti atsakymą: aguonele Atšaukti atsakymą