Apelsininis pienas.

Apelsininis pienas
Šaltinis: Geriausi receptai ( spėju )

stiklinė pieno
5 valg. š. apelsinų sulčių
1 valg. š. saldaus kondensuoto pieno

Viską išplakti, supilti į stiklinę, atšaldyti ir patiekti.

Skonis: 9.5/10

Tik paragavus, aš pagalvojau ‘kur apelsinai’?
Drįsčiau, maždaug 90 procentų sutikti, kad juos sunku aptikti, taip kaip tas viso labo 1 šaukštas kondensuoto juos nustelbia, bet…
Jeigu susikoncentruoti į skonį, tai po kiek kitaip, negu tik pienas ir kondensuotas salstelėjusio gurkšnio, pačiame gale švelniai atsiskleidžia neryškūs apelsinai, susilieja ir vėl švelniai dingsta.

Labai jau poetiškas aprašymas tokiam elementariam gėrimui.
Visgi man jis patiko. Tikrai patiko.

Reklama
Apelsininis pienas.

2 komentarai “Apelsininis pienas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s