Sveikuoliški sausainiai.

Sveikuolių sausainiai su razinomis
Šaltinis: Virtuvės paslaptys 2009 ruduo

100 g sviesto
250 g avižinių dribsnių
100 g saulėgrąžų
100 g sezamų
3 valg. š. razinų
didelis kiaušinis
4-5 valg. š. cukraus

Puode ištirpinti sviestą, suberti avižinius dribsnius ir maišant kaitinti kelias minutes. Suberti saulėgrąžas, sezamus ir razinas.
Kiaušinį išplakti su cukrumi.
Į plaktą kiaušinį suberti dribsnių ir sėklų mišinį, gerai išmaišyti ir 10 min palikti išbrinkti.
Formuoti sausainius ir dėti į sviestiniu popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Skonis: 9/10

Paskrudę, saldūs ir traškūs.
Ooo, prie tokių dalykų aš galiu ganėtinai greitai priprasti, turint omenyje, kad jie dar ir ganėtinai sveiki.
Bet kad jie ir toliau išliktų tokie traškūs, svarbiausia juos laikyti kuo sandariau uždarytus.

Reklama
Sveikuoliški sausainiai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s