Makaronų apkepas.

Makaronų apkepas
Creamy ham and mushroom pasta bake

500 g makaronų kaspinėlių
50 g sviesto
200 g mažų pievagrybių, supjaustytų
ryšelis svogūnų laiškų
50 g miltų
500 ml pieno
druskos, pipirų
140 g kumpio, supjaustyto
140 g čederio, sutarkuoto

Makaronus išvirti pagal instrukcijas.
Keptuvėje ištirpinti truputį sviesto, kelias minutes apkepti pievagrybius, išimti ir atidėti.
Ištirpinti likusį sviestą, sudėti didžiąją dalį svogūnų laiškų, apkepti, sudėti miltus, apkepti ir maišant pilti pieną, kol viskas taps vientisos masės.
Išmaišyti. Užvirinti padažą, kol ji sutirštės.
Nuimti nuo ugnies, pagardinti prieskoniais, įmaišyti kumpį ir didžiąją dalį sūrio.
Į kepimo indą sudėti makaronus, grybus ir užpilti padažu. Išmaišyti.
Apibarstyti likusiu sūriu ir svogūnų laiškais. Kepti iki 180C įkaintoje orkaitėje 10 min., kol apskrus.

Skonis: 9.5/10

Viskas gerai.
Greita, be jokių siurprizų vyksta procesas.
Apkepas skanus, švelnus, prieskonių ir skonių pakanka.

Reklama
Makaronų apkepas.

5 komentarai “Makaronų apkepas.

  1. Diana sako:

    Ou. Neprisimenu. )
    Bet ramiai naudokite tą kumpį, kuris jums labiausiai patinka ir yra skaniausias ( net jeigu jis ir ne kiaulienos ). Į patiekalą manau bet kokiu atveju įsipaišys, taip kaip jis nereikalauja kažkokių iki smulkmenų tarpusavyje suderintų ingredientų.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s