Mėsos maltinis su pomidorais.

Maltinis su pomidorais
Šaltinis: Geriausi receptai 2010 nr 1

400 g trintų pomidorų
50 g džiūvesėlių
600-700 g maltos mėsos
2 kiaušinių
1 didelio svogūno
šiek tiek kapotų petražolių
1-2 arb. š. garstyčių
druskos
pipirų

Inde sumaišyti trintus pomidorus, džiūvesėlius, palikti 10 min. pastovėti.
Pridėti maltos mėsos, kiaušinių, kapotų svogūnų ir petražolių.
Pagardinti garstyčiomis, druska ir juodaisiais pipirais, išplakti. Suformuoti pailgą maltinį, dėti į kepimo formą ir kepti iki 175C įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.

Skonis: 8.5/10

Ne taip prastai, kaip aš tikėjausi. Pastovėjęs šaldytuve jis man, beje, labiau patiko. Gražiai pjaustėsi, o ir skonis buvo malonus.
Na panašiai kaip kotletai. Visai neblogi ( sako ta, kuri iš viso mažai jų valgo ).
Malta kepta mėsa su pomidorais. Beje, pomidorai čia visai derėjo.
Neblogas derinys )
Be to lengvas, greitas ir ypatingų produktų nereikalaujantis.

Reklama
Mėsos maltinis su pomidorais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s