Kiauliena su alumi.

Kiauliena su alumi
Šaltinis: Geriausi receptai

600 g kiaulienos
2 valg. š. aliejaus
2 svogūnų
2 česnako skiltelių
350 ml tamsaus alaus
1 mėsos sultinio kubelio
2 valg. š. garstyčių
3 valg. š. pomidorų tyrės
1/2 arb. š. čiobrelių
1/4 arb. š. juodųjų pipirų
2 valg. š. rudojo cukraus
1/2 arb. š. druskos

Mėsos gabaliukus pakepinti aliejuj.
Pridėti susmulkintus svogūnus, česnakus ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Supilti alų, sudėti sutrupintą mėsos sultinio kubelį, garstyčias, pomidorų tyrę, čiobrelius, suberti pipirus ir rudąjį cukrų.
Uždengti ir žemoje temperatūroje troškinti 30 min.
Pasūdyti.

Skonis: 9/10

Like it. Definetely.
Tas padažas, kuriame troškinasi kiauliena toks apysaldis, kiek pikantiškas ir kvepiantis alumi ir čiobreliais. Man laabai priimtina.
Nepasakyčiau, kad kiauliena išsitroškina iki tokio lygio, kad tampa tiesiog burnoje tirpstanti, bet guminė irgi ne ( žandikaulio nesurakins ).
Aš patenkinta )

Reklama
Kiauliena su alumi.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s