Kriaušių, Brie ir medaus quesadilla

Kriaušių, Brie ir medaus quesadilla
Pear, Brie and Honey Quesadilla

2 tortilijų
60 g Brie sūrio, supjaustyto plonomis riekelėmis
1 kriaušė
4-6 raudonojo svogūno griežinėliai
1 valg. š. medaus
1 valg. š. smulkinto šviežio rozmarino

Tortiliją dėti į įkaitintą keptuvę, išdėlioti Brie riekeles, kriaušės ir svogūno griežinėlius. Viską lengvai aplieti medumi ir apibarstyti rozmarinais. Uždengti kita tortilija.
Vieną pusę kaitinti apie 3 min., tada apversti ir kitą pusę taip pat paskrudinti.

Išimti, supjaustyti gabalėliais ir patiekti dar šiltas.

Skonis: 9.5/10

Ideliai vientisas, saldus skonis.
T.y. saldi quesadilla.
Svogūnas kažkur pradingsta, pagrinde jaučiasi susiliejimas švelnaus Brie sūrio su kriaušėmis ir medumi ir maloniai juntamu rozmarinų kvapu. Iki 10 gal man reikėjo ko nors truputėlį prieštaringo, bet kas puikiai įsipaišytų į šį saldumą ( kas vargu ar būtų raudonasis svogūnas ), bet ir taip, jos puikios.

Reklama
Kriaušių, Brie ir medaus quesadilla

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s