Trinta pomidorų sriuba.

Ir dabar aš visai susipainiojusi.
Aš nebežinau, kokia turėtų būti tikrai skani, ‘ ou, vau vau’ pomidorų sriuba.

Trinta pomidorų sriuba
Šaltinis: žurnalas

2 valg. š. aliejaus
svogūno
česnako skiltelės
poro
2 pomidorų
100 g pomidorų pastos
1/2 l vandens
vištienos sultinio kubelio
2 valg. š. trinto varškės sūrio
2 arb. š. cukraus
pipirų
‘Tabasco’ padažo
parmezano sūrio
bazilikų

Įkaitintame aliejuje apkepti svogūną, česnaką ir porą. Sudėti pjaustytus pomidorus, pomidorų pastą,supilti vandenį, įmesti sultinio kubelį ir užvirinti.
Pavirti 10 min.
Tada sudėti varškės sūrį ir sutrinti sriubą maišytuvu iki vientisos masės.
Pagardinti cukrumi, bazilikais, pipirais ir ‘Tabasco’ padažu.
Galiausiai užtarkuoti parmezano.
Sriubą patiekti su itališka ar kita šviesia duona.

Skonis: 7.5/10

Skonis primena šiltą Gazpacho.
Nors pastebėkim, paprikų čia nėra.

Varškės sūris padaro šią sriubą ne glotnią, o kiek pradedamas jausti grūdėtumas.
Su duona neblogai. Bet ir sultinys su duona neblogai.
O šiaip sriubą pagyrų man gaila.

Reklama
Trinta pomidorų sriuba.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s