Keptų svogūnų užtepelė.

Gerokai sumažinus savo receptų atsargas, jaučiuosi tarsi atsikračiau didelės naštos.
Nebūti tam, kas mane skubina.

Atsipalaiduoja, atsiremia į atloša ir pasirąžo.

Keptų svogūnų užtepelė
Sweet Onion Dip

1 prancūziškas batonas
alyvuogių aliejaus
240 g kreminio sūrio, minkšto
1 stiklinė smulkinto svogūno ( saldaus? naudojau paprastą )
1 stiklinė majonezo
1 stiklinė Parmezano
1 valg. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų

Orkaitė – 180C.

Supjaustyti batoną, aptepti riekeles lengvai aliejumi ir paskrudinti orkaitėje 10-15 min. Atvėsinti.

Kreminį sūri išplakti, įmaišyti svogūną, majonezą, parmezaną ir pipirus.

Sudėti į kepimo indą ( nepildykite iki viršaus, palikite vietos )  ir kepti 35-45 minutes, kol iškeps.

Patiekti šiltą. Arba karštą.

Skonis: 8.5/10

Turbūt beveik viskas čia priklauso nuo sūrio. Aš naudojau ne Parmezaną, kur kas švelnesnį, todėl galiu pasakyti, kad skonio man reikėjo kiek ryškesnio.

Parmezanas čia vadovauja.

Advertisements
Keptų svogūnų užtepelė.

4 komentarai “Keptų svogūnų užtepelė.

    1. Tryniau tryniau tryniau. Bet liko dar pakankamai 😀

      Tiesiog su klausimu ‘ar tikrai tai gaminsi?’
      “Ar dabar tai gaminsi?’ T. y. jeigu turėčiau visas priemones ar eičiau tą patiekalą gaminti, ar geriau rinkčiausi kitą.
      Ir tada tryniau tryniau tryniau.

      Geras dalykas gaunasi )
      Reikia dažniau tai taikyti.
      Turiu omeny, kad pradedu nelabai patogiai jaustis, kai paprašo pyragą iškepti o aš nežinau kokį kepti.
      Geriau mažiau, bet geriau )

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s