Dešrelės ir bulvės keptos orkaitėje.

Dešrelės ir bulvės keptos orkaitėje
Apple Sausage Roast

6-8 kiaulienos dešrelių
2 nedideli svogūnai, nulupti, padalinti į 8 dalis
3-4 nedidelės bulvės, nuluptos, supjaustytos ketvirčiais
1 valg. š. Dižono garstyčių
1 valg. š. garstyčių grūdelių
2 valg. š. balzaminio acto
2 valg. š. saulėgrąžų aliejaus
2 šakelės rozmarino
3 obuoliai

Orkaitė – 200C.
Sudėti dešreles, svogūnus ir bulves į kepimo indą.
Sumaišyti garstyčias, garstyčių grūdelius, actą ir aliejų. 3/4 mišinio supilti ant dešrelių ir bulvių, rankomis viską išmaišyti. Ant viršaus užmesti rozmarino šakelių ir kepti 20 min.
Obuolius perpjaut, išimti sėklalizdžius, padalinti į skilteles, sumaišyti su likusiu garstyčių padažu ir sudėti į kepimo indą ( po 20 min. kepimo ).
Kepti dar 30 min.

Skonis: 9/10

O tikėjausi kur kas blogiau, beje.
Visų pirma, kad toli gražu nesu dešrelių ir kitokių mėsos gaminių megėja. Antra, dešrelių, garstyčių ir rozmarino kvapas man tiesiog spėjo įgristi, kol patiekalas gaminosi. Netgi joms iškepus aš apie valandą slankiojau aplinkui nenorėdama ragauti, bet visgi.
Maža iškyla namuose. Ganėtinai ryškus ir aiškus skonis. Kiek monotonišką keptų bulvių ir dešrelių skonį praskaidrina saldūs obuoliai. Viskas minkšta, pilnai iškepę ir mano nuostabai aš sakau šiam patiekalui TAIP.
Be to, stebėtinai neimlus laikui.

Reklama
Dešrelės ir bulvės keptos orkaitėje.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s