Obuolių pyragas su irisų glaistu.

Taip, taip, tas pats žymusis obuolių pyragas su maskarponės – irisų glaistu, kurį spėju daugelis irgi turite archyvuose. 
Obuolių pyragas – visada gerai. Obuolių pyragas su maskarpone – dvigubai visada gerai.

Įsigijus maskarponę, ką patikėkit, darau ypatingai retai, aš žinojau, kur ji keliaus. Ir bet koks pasipriešinimas šiam neišvengiam įvykiui buvo ignoruojamas, mat aš kažkada norėjau jį padaryti, po to pamiršau, po to kažkada jį vėl pamačiau pas Eglę ir vėl pradėjau norėti jį padaryti.

Jis gražus.

Ir paliktų įspūdį valgytojams. Turbūt. Ypatingai tiems, kas nelabai linkę į gaminimą ir turi vieną mėgstamiausią pyragą, kurį galėtų valgyti visomis progomis. Aš tokio neturiu.
Tik pasakyk jiems žodį ‘maskarponė’ ir įspūdis yra. Tai juk net žodis mandras ‘maaaaaskarpooooonė’.

Obuolių pyragas su irisų glaistu
Obuolių pyragas su irisų glaistu

Skonis: 9/10

Nors vertinti man jį labai nelengva. Subjektyvumas kažkur dingęs.
Drėgnas, minkštas, kasdieniškas. Taip, tai yra didžiausi pliusai. Puikus prie arbatos. Bet iš obuolių pyrago ir maskarponės aš tikėjausi triuškinamo efekto.
Kol pyragas valgomas su maskarpone, labai gerai. Minkštas pyragas, tirpstanti karamelinio skonio maskarponė labai puikiai vienas kitą papildo. Bet kai glaisto nelieka, o lieka tik pyragas, šioje vietoje pasakyčiau, kad kaip ‘tiesiog obuolių pyragas’ jis mane nelabai tenkina.
Mieliau rinkčiausi tart’o tipo saldžiai rūgštų ir gausiai obuolinį variantą.

Reklama
Obuolių pyragas su irisų glaistu.

6 komentarai “Obuolių pyragas su irisų glaistu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s