Kopūstų salotos su riešutais.

Kopūstų salotos su riešutais
‘Geriausi receptai’

1 kg baltagūžių kopūstų
4 morkos
2 raudonieji svogūnai
2-3 valg. š. baltojo vyno acto
2 arb. š. druskos
3-4 valg. š. aitriųjų paprikų padažo
saujos razinų
200 g majonezo
saujos sūdytų riešutų

Kopūstus supjaustyti pailgais šiaudeliais, morkas nuskusti ir sutarkuoti, raudonuosius svogūnus supjaustyti pailgais plonais griežinėliais.
Daržoves sumaišyti su actu, druska, paprikų padažu ir razinomis. Uždengti maistine plėvele ir 12 valandų dėti į šaldytuvą.
Prieš patiekiant nuvarvinti iš kopūstų susidariusį skystį, sumaišyti su majonezu ir riešutais.
Patiekti.

Skonis: 8/10

Gaivu ir nesunku.
Morkos su razinomis suteikia švelnų saldumą, tuo tarpu kopūstai primena, kad salotos – daržovių, o svogūnai suteikia kiek kartumo. Beje, tai buvo didelis minusas.

Reklama
Kopūstų salotos su riešutais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s