Žemės riešutų skonio biscotti.

Žemės riešutų sviesto biscotti
Peanut Butter Chocolate Chip Biscotti

130 g sviesto
2 1/2 stiklinės miltų
2 3/4 arb. š. kepimo miltelių
1/2 arb. š. druskos
3 dideli kiaušiniai
1 1/4 stiklinės cukraus
2 arb. š. vanilės ekstrakto
1/2 stiklinės žemės riešutų sviesto
1 1/4 skrudintų žemės riešutų
1 1/4 stiklinės šokolado gabaliukų

Orkaitė – 180C.
Sviestą ištirpinti ant vidutinės ugnies ir gaminti, kol jis paruduos ir paskleis riešutų aromatą ( apie 5 min )
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
Kiaušinius išplakti iki purios ir šviesios masės. Plakant sudėti cukrų. Supilti sviestą ir vanilę, išplakti. Sudėti žemės riešutų sviestą ir išmaišyti.
Lėtai maišant sudėti miltų masę per du kartus.
Įmaišyti riešutus ir šokoladą.

Padalinti tešlą į 3 dalis, suformuoti kepaliukus ir juos kepti 25-30 min.
Išimti, ataušinti, supjaustyti riekelėmis.

Orkaitė – 160C.
Biskočius išdėlioti ant skardos ir kepti po 8 min iš kiekvienos pusės.
Ataušinti ant grotelių.

Skonis: 9.5/10

Ir dar galvojau apie 10/10. Suprantat, ką noriu paskayti: jie labai skanūs.
Traškūs ir vientisi, su riešutais ir šokoladu. Maždaug tokius aš įsivaizduoju idealius biskočius, todėl akmenų į jų daržą kaip ir neturiu mėtyti.

Reklama
Žemės riešutų skonio biscotti.

2 komentarai “Žemės riešutų skonio biscotti.

    1. Judėjimas pirmyn, tobulėjimas ir patirtis irgi savo daro )
      Sklandesnis darbas, skanesnis rezultatas ) Netgi pasirinkti receptai, iš savo patirties sakau, kad dabar jau nebesirenku tų patiekalų, kuriuos galbūt būčiau pasirinkus prieš metus )

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s