Trinta morkų sriuba.

Trinta morkų sriuba
Carrots. Cream Soup.

1 valg. š. sviesto
1 didelis svogūnas
250 g morkų
1 valg. š. tarkuoto imbiero
1/2 arb. š. tarkuotos apelsino žievelės
300 ml daržovių sultinio
druskos ir pipirų

Puodę įkaitinti sviestą, sudėti svogūnus ir kepti kol suminkštės apie 3 min.
Sudėti morkas, užndegti ir kepti apie 15 min., kol apkeps.
Supilti sultinį, sudėti imbierą, apelsino žievelę ir virti apie 30 min. kol morkos suminkštės.
Viską sutrinti.
Pagardinti druska ir pipirais.

Skonis: 9.5/10

Džiūgauti yra dėl ko, tai pirmoji morkų sriuba, kuri man patiko.
Galbūt netgi kiek labiau primena trintą tyrelę, negu sriubą, bet skonis tikrai, oi koks geras. Švelni, kvapni, imbieras kiek kandžiojasi, bet maloniai.
Rodos, viskas savo vietose.

Advertisements
Trinta morkų sriuba.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s