Ridikėlių, agurkų ir obuolių šaltsriubė.

Trumpas reziumė.

 

Toliau seka kažkas naujo, dar nemėginto, nepublikuoto ir niekam nepasakoto.

Ridikėlių, agurkų ir obuolių šaltsriubė
Virtuvės paslaptys

ridikėliai
agurkai
obuoliai
druska
garstyčios
kefyras
krapai, svogūnų laiškai

Ridikėlius, agurkus ir obuolius susmulkinti, pabarstyti druska, įdėti šaukštą garstyčių ir užpilti kefyru. Pabarstyti smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.

Skonis: 9/10

Šaltibarščių alternatyva norint “išspausti’ vaisinį skonį ir nereikalaujanti virtų bulvių.
Tinka pietums, pusryčiams ir su meduoliais.

Reklama
Ridikėlių, agurkų ir obuolių šaltsriubė.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s