Apkepti pomidorai su džiūvesėliais ir sūriu.

Su sūriu kepti pomidorai
Virtuvės paslaptys 2009 ruduo

4 pomidorai
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
2 valg. š. balzaminio acto
2 skiltelės česnako
1 arb. š. cukraus
2 arb. š. džiovintų raudonėlių
druskos, pipirų
50 g tarkuoto parmezano
50 g maltų džiūvesėlių

Pomidorus supjaustyti dideliais gabalėliais, sudėti į aliejumi pateptus indelius.
Apšlakstyti aliejumi, actu, pabarstyti smulkintu česnaku, cukrumi, raudonėliais, druska ir pipirais.
Ant viršaus užberti parmezano ir džiūvėsių.
Kepti iki 200C įkaintoje orkaitėje 10-15 min.

Skonis: 8/10

Aš galiu būti pavargus nuo pomidorų, bet visai nieko ypatingo.
Skonio prasme šis patiekalas iš trijų dalių: pomidorai, prieskoniai, džiūvesėlių ir parmezano masė. Lengvas, neužkraunantis, bet užpildantis maistas.
Daugiau negaminsiu. Neužkabino.

Advertisements
Apkepti pomidorai su džiūvesėliais ir sūriu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s