Lakštiniai su grybais.

Lakštiniai su grybais
Mushroom Stroganoff

1 valg. š. sviesto
didelis svogūnas
950 g įvarių grybų
1/4 stiklinės baltojo vyno
1/2 arb. š. druskos
1/4 arb. š. juodųjų pipirų
2 arb. š. Dižono garstyčių
2 arb. š. Vorčesterio padažo ( nebūtinai )
2 arb. š. miltų
1 stiklinė neriebios grietinės
350 g lakštinių
1/2 arb. š.krapų

Išvirti makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
Sviestą ištirpinti, sudėti smulkintą svogūną, apkepti kol jis suminkštės. Sudėti grybus, kepti maišant, kol grybai išleis bent jau dalį sukaupto vandens.
Suberti miltus, gerai išmaišyti. Maišant lėtai supilti vyną, pagardinti druska, pipirais, garstyčiomis ir Vorčesterio padažu. Gaminti ant vidutinės ugnies, kol masė sutirštės.
Nuimti nuo ugnies, įmaišyti grietinę ir krapus.
Dar karštus makaronus patiekti su padažu. 

Skonis: 8/10

Komentaras toks, kad kaip greitai ir lengvai pagaminamas maistas – šis patiekalas nusiseka. Jei vardan tokio pat skonio man reikėtų laiko skirti daugiau, aš net nesivarginčiau.
Bet kadangi kasdieniniam maiste dviračių neišradinėju, tai man tinka.

Advertisements
Lakštiniai su grybais.

2 komentarai “Lakštiniai su grybais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s