Sluoksniuotos tešlos pyragėliai.

Sloksniutos tešlos pyragaičiai, apie kuriuos jau turėjau papasakoti seniai. Žinot, yra namuose patiekalai, mintis apie kuriuos palaiko ūpą visai dienai ir namiškius priverčia greičiau grįžti namo.

Kažkuria prasme, jie tokie.

Sloksniuotos tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu
Receptinės kortelės

300 g sluoksniuotos tešlos
150 g ‘Tilžės’ sūrio
kiaušinis
1/2 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių
150 g virto kumpio
druskos, juodųjų pipirų

Orkaitė – 250C.
Tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratais/stačiakampiais. Sūrį supjaustyti kubeliais.
Baltymą išplakti su paprika iki standumo ir sumaišyti su sūriu.
Trynį su pipirais ir šlakeliu pasūdyto vandens išplakti.
Ant tešlos dėti kumpio ir sūrio masės. Sulenkti pusiau, užspausti. Aptepti tryniu ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Skonis: 9/10

Man labai neblogai. Dabar. Beveik nevalgant mėsos.
Mano nuomone, tai vienas skaniausių užkandžių su paprastu kumpio ir sūrio deriniu. Labiau jį vertina ir valgo kiti, nei aš.

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai.

2 komentarai “Sluoksniuotos tešlos pyragėliai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s