Vištiena su slyvomis ir obuoliais.

Vištiena su slyvomis ir obuoliais
Virtuvė 2011 nr 10

6 vištų kumpeliai
6-10 slyvų
3-4 obuoliai
mėlynas svogūnas
1 arb. š. medaus
2-3 skiltelės česnako
20 g sviesto
druska, pipirai, prieskoninės žolelės
sojų padažas

Vištieną apibarstyti druska, pipirais, prieskoniais, smulkintu česnaku. Apšlakstyti sojų padažu, medumi, viską gerai įtrinti ir palikti 30 min.
Slyvas perpjauti pusiau, pašalinti kauliukus, svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

Orkaitė – 200C.
Vištieną dėti į kepimo indą, sudėti svogūnus, slyvas, sviesto gabaliukus ir vėl apibarstyti prieskoninėm žolelėm. Kepti 35-40 min.
Obuolius supjaustyti ketvirtadaliais, sudėti į kepimo indą su vištiena ir dar kepti 15 – 20 min.

Skonis: 8/10

Greičiausiai aš per mažai prieskonių naudojau, bet manęs nekabino. Obuoliai – gerai: minkšti ir saldūs. Slyvos – rūgštelėjusios. Reikėtų su jom prieš tai ką nors padaryti ( galbūt atskirai truputi paskaninti medumi ).
Bendras įspūdis neblogas, bet galima geriau.

Advertisements
Vištiena su slyvomis ir obuoliais.

2 komentarai “Vištiena su slyvomis ir obuoliais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s