Kininių kopūstų troškinys.

Neseniai gavau mėtinio medaus. Kas galėjo pagalvoti, kad neišvaizdžios žalios spalvos masė yra tokio fantastiško skonio. Mėtos ir medus. Gerai viena, dar geriau su moliūginiais blyneliais.

Kininių kopūstų troškinys
Geriausi receptai

500 g maltos jautienos
aliejaus kepti
2 svogūnų
3 morkų
100 ml ryžių
druskos, pipirų
1 kg kininių kopūstų
300 ml sultinio
1 valg. š. sirupo*
1 arb. š. raudonėlio

* sirupą naudojau auksaspalvį.
** troškinimo pabaigoje įsitikinkite, kad ryžiai paruošti.

Aliejuje apkepti mėsą, perdėti į puodą.
Sudėti pjaustytus svogūnus, šiaudeliais pjaustytas morkas, porą minučių pakaitinti. Suberti ryžius ir pakaitinti dar kelias minutes.
Sudėti šiaudeliais pjaustytą kopūstą, supilti sultinį, uždengti ir kartais pamaišant troškinti 30 min. **
Pagardinti sirupu, raudonėliais, pipirais ir druska pagal skonį.

Skonis: 8/10

Švelnaus ir lengvo skonio, čiobreliai ir šaukštas sirupo suteikia kiek įsivaizduojamo saldumo. Jis tinka.
Tiem, kas mėgsta daržovių troškinius, patiks, o pažymys krenta dėl mano asmeninio santykio su kopūstais ir mėsa.

Reklama
Kininių kopūstų troškinys.

Vienas komentaras “Kininių kopūstų troškinys.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s