Užkeptas žiedinis kopūstas.

Užkeptas žiedinis kopūstas
Užkeptas žiedinis kopūstas

Skonis: 9.5/10

Tiems, kas mėgsta žiedinį kopūstą: virtą, keptą ar skrudintą, this is it.
Nors su bešameliu ir sūriu daug kas gali pavirsti ‘this is it’.

Tiems, kas skeptiškai žiūri į pelėsinius sūrius, siūlau trumpam pamiršti nusistatymą ir visgi kitu sūriu jo nekeisti. Tirpinamas pieno padaže, sūris gerokai sušvelnėja ir netenka intensyvaus pelėsinio sūrio skonio. Galbūt čia ir bus pirmas žingsnelis link to, kad pamėgti pelėsinį sūrį. O jį pamėgti verta.

Advertisements
Užkeptas žiedinis kopūstas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s