Obuolių, šokolado ir marcipanų trupiniuotis.

Trupininis obuolių pyragas su marcipanu
Obuolių pyragai

200 g miltų
100 g šalto sviesto
100 g šokolado
100 g marcipanų
5 obuoliai
2 v. š. rudojo cukraus
2 v. š. cukraus
2 a. š. cinamono
1 a. š. malto imbiero

Miltus sumaišyti su cukrum, sudėti tarkuotą šaltą sviestą ir pirštais suminkyti trupinius.
Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais, sudėti į formą/formeles, apibarstyti ruduoju cukrumi, cinamonu, imbieru, smulkintu šokoladu ir marcipanu, viską išmaišyti.
Trupinius suberti ant obuolių ir kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.

Skonis: 9/10

Jeigu paprastas obuolių trupiniuotis yra saldžiai rūgštaus skonio, tai šokoladas ir marcipanas šiam priduoda truputį solidumo. O ištirpęs šokoladas ir marcipanas būna kada nors blogai?
Jis rimtesnis, bet ne mažiau skanus.

Reklama
Obuolių, šokolado ir marcipanų trupiniuotis.

3 komentarai “Obuolių, šokolado ir marcipanų trupiniuotis.

    1. Mano asmenine nuomone, tai ne. 🙂
      Nebent valgytojai prisiekę obuolių pyragų gerbėjai ir mėgsta variacijas ( o ne TĄ vienintelį).
      Priešingu atveju, žinant tinklaraštininkus, tai reikės sugalvoti, kur įterpti knygą tarp krūvos ‘must try’ receptų.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s