Moliūgų skonio kepta avižinė košė.

Moliųgų skonio kepta avižinė košė
Spiced Pumpkin Baked Oatmeal

2 1/2 stiklinės avižinių dribsnių
1/2 stiklinės avižų
2 a. š. kepimo miltelių
1/2 a. š. druskos
1/2 a. š. cinamono
1/4 a. š. tarkuoto muskato
1/4 a. š. malto imbiero
1/4 a. š. maltų gvazdikėlių
1/4 stiklinės rudojo cukraus
2 stiklinės pieno

1 stiklinė moliūgų tyrės
1/4 stiklinės aliejaus
1 stikliė skrudintų pekano riešutų (galima keisti cukruotais)

Orkaitė – 200C.
Sumaišyti avižinius dribsnius, avižas, kepimo miltelius, druską, prieskoniu ir cukrų.
Sumaišyti pieną, moliūgų tyrę ir aliejų. Skystą masę sumaišyti su avižine mase.
Viską sudėti į kepimo indą ir kepti 20 min.
Išimti, įmaišyti 3/4 stiklinės smulkintų riešutų ir dar kepti 20 min., kol masė paviršiuje apskrus.
Tiekti su klevų sirupu/jogurtu/pienu ir apibarstyti likusiais riešutais.

Skonis: 9.5/10

Kramtyti reikia ir masė nėra traški kaip sausainis, bet tokių pusryčių aš sau pavydėti galiu.

Beje, naujau įvairius smulkintus riešutus, kuriuos prieš tai dar karamelizavau. Manau, verta.

Reklama
Moliūgų skonio kepta avižinė košė.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s