Vištienos sriuba su kukurūzais.

Vartojau tokį pavadinimą, nes ‘chowder’ nelabai žinau kuo pakeisti.
Bet mes čia ne apie pavadinimus, o apie pačią sriubą ir jos skonį.

Tiršta vištienos sriuba su kukurūzais
Chicken Corn Chowder

2 v. š. sviesto
1/2 svogūno
2 bulvės, nuluptos ir supjaustytos
360 g skardinė konservuotų kukurūzų, kartu su skysčiu
2 stiklinės pieno
1 1/2 stiklinės vištienos sultinio
3-4 vištienos šlaunelės, be kaulų ir odos, supjaustytos
1/8 a. š. kajeno pipirų
druskos, pipirų
2 v. š. smulkintų petražolių

Sviestą ištirpinti puode, sudėti smulkintą svogūną ir kepti, kol jis taps permatomas.
Sudėti bulves, kukurūzus, vištieną, supilti pieną ir sultinį. Ugnį sumažinti ir virti apie 20-30 min., kol bulvės suminkštės ir vištiena išvirs.
2 stiklines sriubos sutrinti blenderiu ir įmaišyti atgal į puode esančią sriubą.
Pagardinti prieskoniais.
Petražoles galima įmaišyti į sriubą arba užbarstyti tiekiant.

Skonis: 9/10

Aš kažkaip jau buvau ir išsiilgus tokio maisto. Sriubos pas mus dažnos, bet dažniausiai (visada) jos – trintos. O čia. Paprastai, bet su kabliuku. Aš apie kukurūzus, kurie suteikia pieniškai vištienos sriubai tai atsirandančio, tai vėl pranykstančio saldumo.

Reklama
Vištienos sriuba su kukurūzais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s