Blynas su mėlynėmis.

Blynas su mėlynėmis
Didžioji Virtuvės Knyga

4 kiaušiniai
800 ml pieno
800 ml miltų
3/4 a. š. druskos
2 v. š. sviesto
250 g šviežių arba šaldytų mėlynių
2-3 v. š. cukraus

Orkaitė – 225C. Riebalais ištepti 30×40 cm formą.
Kiaušinius išplakti su pusę kiekio pieno, sudėti miltus, druską, supilti likusį pieną ir įplakti ištirpintą sviestą.
Tešlą supilti į formą, apibarstyti mėlynėmis ir kepti apie 30 min.
Apibarstyti cukrumi, patiekti su grietine.

SKonis: 7.5/10

Kiek kietokas ir prėskas. Galima būtų kiek pamažinti miltų ir pačią tešlą pagardinti cukrumi ir tarkim… citrinos žievele.

Advertisements
Blynas su mėlynėmis.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s