Lavašo suktinukų apkepas.

Lavašo suktinukų apkepas
Virtuvė 2011 nr 9

1 v. š. aliejaus
svogūnas, smulkintas
500 g maltos vištienos
2 a. š. maltų saldžiųjų paprikų
druskos, pipirų
lavašo
100 g grietinės
1/2 mažos gūžinės salotos
pomidoras
4 v. š. konservuotų kukurūzų
100 g tarkuoto sūrio
sviesto kepimo indui
kalendrų lapeliai papuošimui

Aliejuje apkepti svogūną, sudėti vištieną, kepti kol paruduos. Pagardinti paprika, druska ir pipirais. Nukelti nuo ugnies, įmaišyti kukurūzus, smulkintą pomidorą. Ataušinti.
Lavašą lengvai ištepti grietine. Išilgai ilgosios krašinės dėti salotų lapus, ant jų – maltos mėsos įdarą. Tvirtai susukti vyniotinį, supjaustyti gabaliukais.
Lavašo gabalėlius sudėti į sviestu pateptą indą ir apibarstyti sūriu.
Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
Papuošti kalendromis.

Skonis: 9.5/10

Va taip va.

Lavašas tampa traškus, įdaras pikantiškas, o sūris visur ir visada per amžius.
What’s not to love?

Advertisements
Lavašo suktinukų apkepas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s