Kriaušės užkeptos šokolade.

Kriaušės užkeptos šokoladiniame kreme
Virtuvė nr 8, 2009

skardinė konservuotų kriaušių (820 g)
80 g rudojo cukraus
80 g miltų
2 kiaušiniai
100 g juodojo šokolado
vanilės ankštis

Kriaušes nuvarvinti, sudėti į kepimo indą.
Kiaušnius išplakti su cukrum, miltais. Įmaišyti tirpintą šokoladą ir vanilę. Masę užpilti ant kriaušių ir kepti iki 180C įkaitintoje orkaitėje 20 min.
Valgyti su ledais arba grietinėle.

Skonis: 8.5/10

Man patiko tešla. Plonas, traškus sluoksnis paviršiuje ir gan kreminė, minkšta masė toliau., bet apskritai, tai nieko gero.
Kriaušės blankokos, kepdamos dar išleidžia skysčių, kurie stipriai malšina šokolado skonį. Blankoka.

Reklama
Kriaušės užkeptos šokolade.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s