Garstyčių skonio bulvių šiupinys.

Garstyčių skonio bulvių šiupinys
Didžioji Virtuvės Knyga

500 g bulvių
250 g morkų
1-2 porai
1 v. š. sviesto
1 1/2 v. š. miltų
250 ml daržovių sultinio
250 ml pieno
100 g lydyto sūrio
1 v. š. garstyčių
druskos, pipirų
2 v. š. smulkintų svogūnų laiškų

Bulves nuskusti ir supjaustyti skiltelėmis.
Morkas nuskusti ir supjaustyti stambiais griežinėliais.
Porus supjaustyti 2 cm storio griežinėliais.
Įkaitintame svieste kelias minutes kepti bulves ir morkas. Sudėti miltus, supilti sultinį, pieną ir ant silpnos ugnies maišant virti apie 10 min.
Sudėti porus ir dar virti apie 10 min.
Sudėti sūrį, maišant ištirpinti. Nuimti nuo ugnies.
Šiupinį pagardinti garstyčiomis, druska, pipirais, sudėti svogūnų laiškus.

Skonis: 9.5/10

Geras pasirinkimas paprastiems savaitgalio pietums. Patiekalas nėra nei aštrus, nei itin stiprus. Veikiau netgi nuo porų įgavęs šiokį tokį saldumą.
Paprasto, šilto ir naminio maisto megėjai turėtų įvertinti. Sakė – laaaabai skanu.

Reklama
Garstyčių skonio bulvių šiupinys.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s