Šokolado, alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skrebučiai.

Itin paprasta, jokio recepto nereikia.
Idėja ne nauja, pamačiau internete, o šokolado ir druskos derinys, ne paslaptis -tikrai geras.

Metronomy – The Look

Šokolado, alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skrebučiai

prancūziško batono
alyvuogių aliejaus
smulkinto šokolado
jūros druskos

Orkaitė – 200C.
Batono riekeles lengvai pašlakstyti aliejumi, apskrudinti.
Sudėti šokolado gabaliukus ir dar kepti, kol šokoladas ištirps.
Pagardinti alyvuogių aliejumi, užbarstyti jūros druskos ir patiekti.

Skonis: 9/10

Tolygus nesaldaus skrebučio ir saldaus šokolado sluoksniai jau kiek “nusaldiną” (padaro mažiau saldžiu) visą reikalą, o žiupsnelis druskos dar ir prieštaringumo suteikia.
Galvoji ką valgai, o kol sugalvoji, tai ir suvalgai.

Advertisements
Šokolado, alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skrebučiai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s