Biscotti su kava, graikiniais riešutais ir baltuoju šokoladu.

Biscotti su kava, graikiniais riešutais ir baltuoju šokoladu
Walnut and Coffee Biscotti with White Chocolate

110 g cukraus
kiaušinis
75 g miltų
35 g savaime kylančių miltų
4 a. š. tirpios kavos
100 g graikinių riešutų, susmulkintų
60 g baltojo šokolado

Orkaitė – 180C.
Cukrų išplakti su kiaušiniu, įmaišyti miltus, kavą ir graikinius riešutus.
Ant kepimo popieriaus suformuoti maždaug 20 cm ilgio kepalėlį ir kepti apie 30 min.
Ataušinti ant grotelių.
Supjaustyti maždaug 1 cm storio riekelėm, jas suguldyti ant skardos ir džiovinti iki 150C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., vieną kartą apverčiant ( biskočius siūlau stebėti patiems ir aklai laiku nepasikliauti ).
Ataušinti ant grotelių,
Ištirpinti šokoladą.
Juo aptepti kiekvieno biskočio vieną pusę. Leisti šokoladui sustingti.

Skonis: 9/10

Man sunku būti kritiškai biscotti, mat visi jie vienodos formos, traškūs, tik skoniai skiriasi. Bet ir skoniai visi prie arbatos/kavos tinka tol, kol jie tiesiog yra pakenčiami.
Net nuobodu sakyti, kad ‘va, dar vieni labai neblogi biscotti’, kurių skonis svyruoja ties 9 – 9.5. Kavos gal kiek per daug, graikiniai riešutai yra stiprūs, todėl baltas šokoladas per švelnus. Ir visgi, kitokios alternatyvos nesugalvojau. Be šokolado ne taip įdomu, šokolado nepakeisi kuo nors kitu, taigi… peršasi išvada, kad viskas čia laabai tvarkoj.
Jie ne blankūs.

Reklama
Biscotti su kava, graikiniais riešutais ir baltuoju šokoladu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s