Bananiniai blynai.

Papildžiau košes neseniai bandytomis paprastai piene keptomis perlinėmis kruopomis. Kam įdomu, tas žvilgtelkit.

Bananiniai blynai
The Best Banana Pancakes

didelis kiaušinis
1/2 stiklinės natūralaus jogurto
1/2 stiklinės avižinių dribsnių
1 v. š. rudojo cukraus
1/2 stiklinės pieno
1/2 stiklinės miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1/4 a. š. druskos
1-2 labai prinokę bananai
1/4 a. š. sodos
2 v. š. sviesto, tirpinto

Išplaktą kiaušinį sumaišyti su jogurtu, avižomis, ruduoju cukrumi ir pienu.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską. Įmaišyti į pieno masę. Leisti pastovėti 10 min.
Bananus ištrinti su soda, įmaišyti į tešlą. Supilti tirpintą sviestą, lengvai išmaišyti.
Iškepti blynus.

Skonis: 10/10

Žinot, galvojau, bus blynai ir tiek. Bananiniai blynai. Bet čia buvo tikrai geriausi bananiniai blynai. Visi receptai lauk ir užleidžia vietą šiems.
Seniai norėjau, kad panašūs man gautųsi: storesni ir labai minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Mano, beje, buvo dar ir su mėlynėmis, bet kitam kartui tiks ir su šokoladu, o gal kada ir su kokosu ar dar kokiu išmislu.

Reklama
Bananiniai blynai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s