Omletas su rūkyta menke.

Omletas su rūkyta menke
Geriausi receptai

2 v. š. sviesto
300 g išvalytos rūkytos menkės
8 kiaušiniai
4 v. š. pieno
žiupsnelis druskos, pipirų
2 v. š. svogūnų laiškų
50 g virtų makaronų
100 g fermentinio sūrio

Kiaušinius išplakti su pienu, druska, pipirais. Įmaišyti svogūnų laiškus., makaronus
Keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti kiaušinių masę, sudėti pusę menkės ir maišant apkepti.
Sudėti likusią menkę, apibarstyti sūriu ir dėti į iki 250C įkaitintą orkaitę 5-10 min.

Skonis: 8.5/10

Aš tiesiog mėgstu lengvesnius patiekalus.
Nors geras. Tikrai.
Čia primena “košės makalošės” būdą, kai sudedi viską, kas užsilikę: makaronai, prieskoniai, mėsa/žuvis ir panašiai. GALITE dėti ir daržovių.
Svarbiausia – viską paskui po lydytu sūriu paslėpti. O kur lydytas sūris – ten gerai.

Omletas su rūkyta menke.

Parašykite komentarą

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s