Kepta vištiena.

Kepta vištiena
Baked Chicken Fingers

4 vištienos krūtinėlės filė
2 v. š. alyvuogių aliejaus
250 ml džiūvesėlių
2 v. š. tarkuoto Parmezano
1 a. š. dž. raudonėlio
1 a. š. aitrios paprikos ( nebūtinai )
1/2 a. š. druskos
1/4 a. š. juodųjų ppirų

Orkaitė – 200C.
Vištieną supjaustyti pailgais gabaliukais (piršteliais), apšlakstyti aliejumi ir rankomis išmaišyti.
Džiūvesėlius sumaišyti su Parmezanu ir prieskoniais.
Vištieną apvolioti džiūvesėlių mišinyje ir dėti ant kepimo popieriaus. Kepti 10 min, apversti ir dar kepti apie 5-10 min., kol apskrus.
Patiekti su padažu.

Skonis: 9/10

Genialumas paprastume. Sausoka, bet su padažu – pats tas.
Be to, manau, labai tiktų salotoms.

Receptą parašiau, kaip šaltinyje, nors pati dariau iš akies. Ir prieskonius įvairesnius naudojau.

Beje, žuvį taip irgi galima gaminti.

Advertisements
Kepta vištiena.

2 komentarai “Kepta vištiena.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s