Feta pomidorų padaže.

Feta pomidorų padaže
Feta baked in Tomato Sauce

alyvuogių aliejaus
2 česnako skiltelių
čili dribsnių
2×400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
smulkintų raudonėlių
2×200 g fetos
prancūziško batono

Orkaitė – 180C.
Aliejuje apkepti česnaką, sudėti pomidorus, prieskonius ir kaitinti apie 25 min, kol padažas sutirštės.
Supilti į kepimo indą, sudėti stambiai pjaustytą fetą ir kepti apie 20 min.
Patiekti su skrudintom prancūziško batono riekelėm.

Skonis: 10/10

Kaip jau buvo pastebėta – labai lengvai pritaikomas receptas.
Pati gaminau be česnako ir čili, bet su svogūnais, morkom, bazilikais ir raudonėliais. Buvo puiku, o kabinant skrudinto batono riekelėm – patys tikriausi karšti sumuštiniai.
Pomidorų padažo druska negardinkit, fetos užteks pilnai.

Šiaip, skaičiau, kad daugelis linkę įmaišyti mėsos, kitų daržovių, prieskonių, o feta pakeisti ožkos sūriu.

Advertisements
Feta pomidorų padaže.

Vienas komentaras “Feta pomidorų padaže.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s