Earl Grey ir šokolado prancūziškų ragelių pudingas.

P1160586

Earl Grey ir šokolado prancūziškų ragelių pudingas
Earl grey bread and butter pudding

6 prancūziškų ragelių
200 ml grietinėlės
200 ml pieno
3 kiaušiniai
1 a. š. vanilės ekstrakto
75 g cukraus
2 a. š. Earl grey arbatos/ 2 arbatos pakeliai
130 g juodojo šokolado
70 g migdolų plokštelių

Orkaitė – 180C. Kepimo popierių ištepti sviestu, įtiesti į kekso formą.
Grietinėlę ir pieną kaitinti su arbatžolėmis, neužvirti. Palikti 10 min. pastovėti.
Pagal norą galite perkošti (nekošiau), įmaišyti vanilę ir cukrų.
Plona srovele supilti masę į plaktus kiaušinius.
Ragelius supjaustyti išilgai į 4 riekeles vienam rageliui. Riekeles merkti į pieno ir kiaušinių masę, bei sudėti sluoksnį formos dugne. Apibarstyti migdolais ir šokoladu. Dėti antrą ragelių sluoksnį, ir vėl barstyti migdolais ir šokoladu. Sudėti keturis sluoksnius, viršų apibarstyti likusiu šokoladu bei migdolų plokštelėmis. Likusį pieno mišinį plona srovele supilti ant viršaus ir kepti orkaitėje apie 40 min.

Patiekti supjausčius riekelėm su ledais.

Skonis: 10/10

Fancy. Kam reikia kokių keksų ar pyragų kai prieš nosį turi tokį gėrį?
Pudingas ir lieka pudingu, bet Earl Grey ir šokoladas tikrai pažada kažką ypatingesnio.

Reklama
Earl Grey ir šokolado prancūziškų ragelių pudingas.

4 komentarai “Earl Grey ir šokolado prancūziškų ragelių pudingas.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s