Parmezano ir salierų salotos.

P1160614

Parmezano ir salierų salotas
Parmesan Celery Salad

8 salierų stiebai
3 v. š. alyvuogių aliejaus
2 v. š. citrinos sulčių
4 v. š. tarkuoto Parmezano, plius patiekimui
1 1/2 stiklinės virtų baltųjų pupelių, pašildytų
3 v. š. auksinių razinų (naudojau paprastas)
40 g skrudintų migdolų plokštelių
jūros/ prieskoninės salierų druskos
šviežių žolelių arba saliero lapelių

Salierus supjaustyti riekelėm.
Aliejų, citrinos sultis ir sūrį sumaišyti. Pastą sudėti į pašildytas pupeles, išmaišyti. Pupeles, razinas ir migdolus sumaišyti su salierais. Jei reikia – pagardinti druska, įmaišyti prieskonines žoleles.

Skonis: 9.5/10

Man labai patiko razinų, į sūrį “įsivyniojusių“ pupelių ir gaivaus saliero derinys.
Žiauriai gerai.

Reklama
Parmezano ir salierų salotos.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s