Šokoladiniai keksiukai.

Karštas baltasis šokoladas. Tinka nuskaidrinti žiemos vakarams. Puikiai suvokiama, kad gėrimas yra itin saldus, todėl puikiai atstoja desertą, o ne arbatos puodelį. Pati dar neapsisprendžiau: norėčiau kartoti ar ne, mat amžiais susiduriu su problema, jog baltas šokoladas linkęs būti “riebesnis” gėrimuose, nei juodasis.

Man patinka pavadinimas. Toks. Daug žadantis.

P1160960

Šokoladiniai keksiukai
Chocolate Muffins “Never fails you” recipe

250 ml kefyro
1/2 stiklinės tirpinto sviesto
kiaušiinis
1 3/4 stiklinės miltų
3/4 stiklinės cukraus
1/2 stiklinės kakavos miltelių
1 a. š. sodos
1 a. š. vanilės ekstrakto
1/4 a. š. druskos
1/2 stiklinės šokolado gabalėlių

Orkaitė – 190C.
Sumaišyti miltus, cukrų, kakavą, sodą, druską ir šokoladą.
Kiaušinį išplakti, supilti kefyrą, įmaišyti tirpintą sviestą ir vanilę. Sudėti sausus ingredientus, lengvai išmaišyti tešlą.
Pripildyti keksiukų formeles ir kepti apie 15-20 min., kol keksiukai iškeps.

Skonis: 9.5/10

Nėra priežasčių, kodėl keksiukai turėtų nepatikti. Ir šiaip, optimalus receptas, kuris lengvai gali būti kiekvieno poreikiams pritaikytas.
Minkšti, drėgnoki, šokoladiniai.
Rodos, būtent to visi ir nori.
Bandykit )).

Advertisements
Šokoladiniai keksiukai.

4 komentarai “Šokoladiniai keksiukai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s