Pastarieji bandymai.


Toast Pie. Kaip norėjau, taip ir gavosi. Traškus viršus, gan turtingas vidus. Ne sausa, švelnu. Lieka minty.

Granola Clusters. Ne tiek primena sausainius, kiek tikrai gabalais sulipintą granolą. Manau, jog skanūs proporcingai jų naudai, todėl beveik auksinis viduriukas.

Vištų šlaunelės grybų ir grietinėlės padaže. Jaučiu, kad daug pasakyti negaliu, o vištienos, grybų ir šoninės skoniai yra tokie tipiški, kad liaupsų sulaukti ne taip jau ir paprasta. Buvo švelnu, buvo sotu, skanu, bet nieko mega ypatingo.

Daržovių apkepas su bulvių koše. Tai gali būti šmaikštu, jog receptas iš rimi puslapio, bet idėja labai nebloga. Savo nuožiūra apkepkite daržoves, užpilkite “bešameliu“, lengvai apibarstykite sūriu ir viršų baikite paruoštos bulvių košės sluoksniu. Skamba beveik kaip vegetariškas Shepherd’as ir patikėkit, puikiai tinka pietums. Apskritai, patiekalas iš operos “taip tipiška, logiška, negali nepatikti“.
Paviršiaus šį kart saulėgrąžom nebarsčiau, bet idėja man patinka.

2013-03-25 10.07.32

Keptas kamamberas su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir (mūsų atveju), alyvuogėmis. Gerai, tikrai gerai. Patirpęs kamamberas su saldžiais svogūnais negali būti blogai.

Avižiniai blyneliai. Buvo geras reikalas. Kartais tingėdama virti košę aš ją tiesiog iš vakaro užpildavau jogurtu ir palikdavau išbrinkti. Čia, panašią masę, su labai trupučiu miltų, reikėjo iškepti.
Patiko. Ir gavosi lengvai. Ir skonis buvo, ir purumas. Išsisaugau.
Įmaišykit viso grūdo miltų, šaukštą sėlenų ir tegul tik kas pasako, kad blynus valgyti nesveika.

Falafeliai kepti orkaitėje. Buvo mano pirma pažintis su falafeliais ever. Neblogai. Tiek salotose, tiek pitoje su daržovėmis ir jogurtu, bet meilės nepagimdė.

Reklama
Pastarieji bandymai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s