Kepta feta.

2013-04-20 10.09.06

Kepta feta su medumi ir datulėmis
Honeyed Warm Feta with Dates

fetos stačiakampis
maltų juodųjų pipirų
2 v. š. mėlynojo sūrio
2 v. š. medaus
5-6 datulės
šviežių čiobrelių
mėgstamų krekerių

Orkaitė – 200C.
Fetą dėti ant kepimo popieriaus, apibarstyti pipirais, kepti 5-7 minutes, kol suminkštės.
Išimti. Apibarstyti mėlynuoju sūriu, apšlakstyti 1 v. š. medaus ir kepti dar porą minučių, kol mėlynasis sūris išsilydys.
Išimti iš orkaitės, pagardinti smulkintomis datulėmis, likusiu šaukštu medaus ir šviežiais čiobreliais.
Patiekti su skrebučiais/krekeriais.

Skonis: 9/10

Kol kas feta yra viena iš kepto sūrio favoričių.

Reklama
Kepta feta.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s