Vegetariški balandėliai.

Norėjosi kiek pavarijuoti šia tema: atsisakyti tipinio mėsos-ryžių įdaro ir sugalvoti ką nors lengvesnio, galbūt sveikesnio ir įdomesnio.
Perverčiau keletą puslapių, beabejo, visur dominuoja daržovės, kruopos ir prieskonių gausa. Tarkim, siūlomi variantai:

  • lęšiai, kitos kruopos (grikiai/ryžiai ir t.t.), prieskoninės žolelės ir sausi prieskoniai (kilo mintis apie meduolinius, beje);
  • grybai, cukinijos, paprikos ir pasirinktos kruopos;
  • bulvės, morkos ir brokoliai;
  • kruopas sumaišyti tiesiog su prieskoninėmis žolelėmis arba rukola;
  • į ryžių ir daržovių mišinį įmaišyti razinų, gal kiek pagardinti sūriu;

Įkvėpimas tam, prisimenu, atėjo iš šio recepto, beabejo, neapsiejau be savų modifikacijų.

Ryžiai, tarkuotos cukinijos, morkos, špinatai ir razinos.

Skonis: 9/10

Gal ir ne taip sotu, kaip su mėsa, bet šio įdaro variantas, jaučiu, man priimtinas. Razinos čia labai labai. Ateičiai priedo dar ir čiobrelių priberčiau.

Advertisements
Vegetariški balandėliai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s