Raudonojo vyno spagečiai.

P1170166

Raudonojo vyno spagečiai
Red Wine Spaghetti

4 1/4 stiklinės sauso raudono vyno
3 stiklinės vandens
1 a. š. druskos
apie 400 g spagečių
4 v. š. alyvuogių aliejaus
4 mažos česnako skiltelės. plonai pjaustytos
1/4 a. š. traiškyto raudonojo pipiro (nenaudojau)
120 g graikinių riešutų, smulkintų
1/2 stiklinės Parmezano, plius papildomai užbarstymui
šviežiai maltų juodųjų pipirų

Puode sumaišyti 4 stiklines vyno, vandenį ir druską. Kai užvirs, sudėti spagečius, išvirti. Nusausinti spagečius, atidėti 1/4 stiklinės skysčio.
Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti česnaką bei pipirą, kol jie pakvips (apie 1 min.) Supilti likusią 1/4 stiklinės vyno ir atidėtą skystį, kuriame vyrė spagečiai, mišinį užvirti.
Įmaišyti virtus spagečius ir gaminti, kol skystis susigers, apie 2 min. Lengvai įmaišyti riešutus, Parmezaną ir 2 v. š. aliejaus.
Pagardinti druska, pipirais ir norimu Parmezanu kiekiu ant viršaus.

Skonis: 8/10

Raudoni, keik rūgštelėję (priklausomai nuo vyno) spagečiai, kurie dera su Džiugu ir graikiniais riešutais. Bendras įvertinimas – visai neblogai, nors kiek neįprasta gomuriui.

Reklama
Raudonojo vyno spagečiai.

3 komentarai “Raudonojo vyno spagečiai.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s