Daržovių troškinys.

P1170333

Daržovių troškinys
Geriausi receptai

2 v. š. alyvuogių aliejaus
500 g svogūnų
3-4 paprikų
3 česnako skiltelių
800 g pomidorų
kapotų bazilikų, čiobrelių ir petražolių
30 g pomidorų tyrės
350 g baklažanų
250 g cukinijų
druskos, pipirų

Supjaustyti svogūnus, susmulkinti česnakus, supjaustyti paprikas griežinėliais.
Troškintuve įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus, česnakus, paprikas ir ant nestiprios ugnies, retkarčiais pamaišant, troškinti apie 20 min.
Pomidorus panardinti į karštą vandenį, nulupti odeles. Į svogūnų – paprikų mišinį sudėti pomidorus, jei reikia – pomidorų tyrę, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis ir dar troškinti apie 15 min.
Sudėti riekelėmis pjautytas cukinijas, baklažanus ir troškinti apie 30-35 min.
Pagardinti druska, pipirais pagal skonį.

Skonis: 9.5/10

Daug vilčių nedėjau, bet troškinys visiškai puikus. Ryškaus skonio, puikaus aromato ir maloniai skrandį užpildantis. Galite valgyti su ryžiais, taip pat puikiai tiktų, tarkim, su tagliatele makaronais ar lazanijai.
Mes jo perdėm neskriaudėm ir valgėm tiesiog su duona.
Puikiai.

Daržovių troškinys.

Vienas komentaras “Daržovių troškinys.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s